Fogkefék

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fogkefék

A gondos fogápolás egyre fontosabb része az emberek életének, hiszen nagy mértékben befolyásolja a fogsor állapotát középkorban és időskorban. A modern fogkefék 100%-an, ugyanakkor kíméletesen tisztítják a fogakat és a fogínyt. Kaphatóak nálunk professzionális fogkefék és fogközkefék a tökéletes szájhigiéniáért. Gyermekeknek szép motívumokkal kecsegtető fogkeféket ajánlunk, hogy a mindennapi fogmosás is szórakoztató legyen. Tudta, hogy fogkeféket ajándékcsomagokban is talál? Például a Swiss Smile ajándékcsomagjával biztosan jó pontot szerez szeretteinél.

Hogyan használjuk a fogkefét?

Fontos, hogy hiteles márka fogkeféjével és fogkrémjével mossunk fogat 2× naponta 2 percig. Fektessük a hangsúlyt azokra a területekre, ahol a fogíny érinti a fogzománcot. A fogkefeszálak elhasználódásának első jeleinek észlelésekor cseréljük le a fogkefét. A tapasztalatok azt mutatják, hogy erre kb. negyedévente kerül sor (pl. január, április, július és október elején). Egyszer naponta használjunk fogközkefét, ezt viszont érdemes legalább havonta lecserélni. Javasoljuk, hogy legalább egy félévre előre rendeljük meg fogkefekészletünket az egész család részére, hogy egy ideig ne kelljen fogkefe beszerzésen törni a fejünket.

Swissdent és más közkedvelt fogkefék

Nagyon keresett a Swissdent Profi Colours Trio színes fogkefetrió. A vásárlók körében előtérbe került a szabadalmaztatott, kanál alakú fogkefefesörte, amelynek köszönhetően a fogkefe a fogfelszínhez illeszkedik és tökéletesen tisztít. A fogkefék kiváló funkcióját a fogkefesörték anyaga is támogatja, ez pedig a kettős nylon, illetve fontos szerepet kap az ínykímélő kerekítéses kialakítás. Felkapott az Oral-B is mint márka, valamint a My White Secret Bamboo Toothbrush Soft környezettudatos bambuszfogkefe.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest