Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Narancsbőr és stria ellen

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Narancsbőr és stria ellen

A narancsbőr és a stria a lenagyobb rémségek közé tartoznak a szépségápolás világában. Ön hogy van ezzel? Szintén nem szívesen bújik fürdőruhába, mert a bőre nem teljesen az elképzeléseinek megfelelően néz ki azokon a bizonyos problémás területeken? Kezdje el használni valamelyik narancsbőr és stria elleni terméket, és a látható eredmények nem váratnak sokat magukra.

Hogyan szabaduljunk meg a narancsbőrtől

Az ún. narancsbőr vagy cellulitisz leggyakrabban a combon és a fenéken jelentkezik. Egyenetlenül eloszló zsír kíséri, illetve nem túl esztétikus kis dudorok, amelyek nők millióinak süllyesztik az önbizalmát fagypont alá. A narancsbőr elleni termékek javítják a bőr vérellátását, segítve így a zsírlebomlást és a bőr kisimulását. Karcsúsítanak és feszesítik a bőrt, valamint visszaadják simaságát és rugalmasságát. Bízza rá magát a Nuxe, Nivea, Collistar vagy Clarins testápoló termékekre!

Stria elleni harc

Annak ellenére, hogy bőrünk nagyon rugalmas, egyes részeken nem képes megfelelően reagálni a gyors változásokra, aminek eredményeképp striaként ismert apró hegek, repedések jelennek meg a bőrön. Kialakulásuk általában a terhességhez köthető, viszont megjelenhetnek hirtelen súlygyarapodás következtében is. Itt jön képbe a stria elleni termékek használata, amelyek képesek javítani a bőr rostszálainak az elaszticitását, és rendszeres használatukkal láthatóan javul a stria megelenése. Az abszolút kedvenc a Bi-Oil olaj, további kedvelt termékek pedig a Biotherm és a Clarins kínálatában kaphatók.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest