Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Napozás utáni készítmények

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Napozás utáni készítmények

Egy napozás utáni termék nyugtatja, hidratálja és táplálja a napnak kitett bőrt. Ezenkívül a speciális napozás utáni készítmények meghosszabbítják a barnulás tartósságát. Az ide tartozó bőrápoló termékek vezető gyártóinak széles kínálatában találunk napozás utáni testápoló balzsamokat, tejeket, olajakat és hűsítő géleket. Olykor még nagyfokú óvatosság mellett is megtörténik, hogy egyes testrészeink nagyobb mennyiségű UV-B sugarat szívnak magukba. Ne hagyja, hogy ez elrontsa a nyaralását, és vértezze fel magát hatékony napozótermékekkel.

Hatékony napozás utáni bőrnyugtatás

Kínálatunkban minőségi napozás utáni termékek szerepelnek jó értékelésű márkáktól, mint pl. a PIZ BUIN, Shiseido, Payot, Matis, Dermacol, Lancaster. A napozás utáni nyugtató bőrápolót tiszta bőrre vigyük fel.

Napozótermékek nyaralásra

Elegendő mennyiségű napozótermék leginkább a tengerparti családi nyaralás és a hegyekben töltött vakáció tekintetében jön szóba. Alapvető napozó készítmények az erős fényvédő faktorral ellátott napoztermékek, viszont sok mindent megmenthetnek a modern napozás utáni termékek is. Ilyen például a napozás utáni frisítő gél, amely Aloe verából nyert, leégett bőrt is nyugtató kivonatot tartalmaz.

Annak érdekében, hogy teljes mértékbén élvezni tudjuk a forró nyarat, a vízpartot és a napozást a bőr leégése nélkül, már indulás előtt gondoljunk a hatékony napozás utáni termékekre.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest