Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Applikátorok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Applikátorok

Még a gondosan megválasztott sminktermékek sem állják meg a helyüket egy kis praktikus applikátor nélkül, ugyanis segítségükkel egyszerűen és pontosan vihetjük fel a kedvenc sminktermékünket. Kínálatunkban találhatóak finom és drámai szemsmink készítésére, az alapozó tökéletes felvitelére alkalmas applikátorok, illetve a hatékony sminkeltávolításhoz szükséges eszközök is.

Ismeri a Beautyblender the original applikátort?

Az applikátorok mai királynője a professzionális és laikus sminkkészítők által világszerte nélkülözhetetlennek tartott segítőtárs, a Beautyblender the original legendás sminkszivacs. A titka az egyedi csepp alak és az exkluzív, vízre aktiválódó rendkívül puha hab, amely vizet szív magába. Ezt követően kiválóan illeszkedik az alapozóhoz, púderhez, primerhez vagy BB krémhez. Használatával a bőr hibátlanul egységes fedést és bársonyos megjelenést kap. A sminkszivacs nem tartalmaz latexet, megelégszik egy kis sminktermékkel, és az arc minden hajlatába eljut. Több árnyalatban kapható.

A legtöbbet eladott alapozó applikátorok

A legkeresettebb alapozó vagy korrektor applikátorok között foglal helyet a Gabriella Salvete Make-Up Sponges színes sminkszivacs, amelyet használat előtt benedvesítünk. A vásárlói visszajelzések alapján kiválóan lehet vele dolgozni és elérhető áron kapható. Ügyes segédeszköz még az Artdeco Rubicell Double Applicator sminkszivacs, amely csúcsos ovális formájának köszönhetően lehetővé teszi a szemhéjfesték felvitelét is. Az Artdeco további változatokat is kínál, csakúgy, mint például a L'Oréal. Kapható viszont nálunk a Beautyblender the original sminkszivacs is. Ha az alapozó felviteléhez az ecsetet vagy a klasszikus sminkszivacsot nem tartja megfelelőnek, próbálja ki a Profusion Make-up Sponges Silicone szlikon sminkszivacsot. Nem szívja fel a sminktermékeket, tisztítása egyszerű és hosszan kitart.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest