Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Arcmaszkok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Arcmaszkok

Az arcmaszk hatékonyan táplálja, felélénkíti és kisimítja az arcbőrt, mindemellett segíti a bőrsejtek természetes megújulását. Arcmaszkot általában hetente 1–2-szer használunk, vastagon visszük fel az arcbőrre annak alapos tisztítása érdekében, néhány percig hagyjuk hatni, majd lemossuk, esetleg lehúzzuk az arcunkról. A bizonyos bőrproblémákra irányuló célzott armaszkok használatára gyakrabban is sor kerülhet. A kiválasztott kivonatok és vitaminok jótékony hatásának köszönhetően az arcmaszk rendszeres használatával az arcbőr friss, puha és derűs lesz.

Mi alapján válasszunk arcmaszkot?

Az arcmaszkok kiválasztásának fő kritériuma a bőrtípus: száraz, normál, kombinált, zsíros, illetve természetesen léteznek minden bőrtípusra alkalmas univerzális arcmaszkok is. Az arcmaszkok kínálatának köszönhetően találunk megoldást a különféle bőrproblémákra. Segítségükkel enyhíthető a pattanások, a fáradság jeleinek, a barázdák és a ráncok megjelenése, szem alatti duzzanatok, karikák csökkentése, illetve bőrfeszesítő és lifting hatás érhető el.

Melyek a legnépszerűbb arcmaszkok?

Válasszon arcmaszkokat aktuális igényeinek megfelelően kényelmesen webshopunkban. Alkalmazza a bal oldalon található szűrőket márka vagy bőrtípus alapján.A legkeresettebb arcmaszkok közé a következő márkák termékei tartoznak: Pilaten, Dermacol, NUXE vagy Frais Monde (100% természetes). A csúcsnak számító arcmaszkok a következő márkáktól kerülnek ki: Guerlain, Sisley vagy Lancome. Noha termékeik költségesebbek, valóban hatékonyan fiatalítják az arcbőrt és öregedésgátló hatással bírnak. A modern arcmaszkok igazi slágertermékek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest