Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Szappanok

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szappanok

Az emberiség már évezredek óta ismeri a szilárd szappant és még mindig keresett termékcikk. A szappant – latinul „sapo" – először a sebek gyorsabb gyógyulására használták, majd a 2. században kezdték el világszerte tisztálkodásra használni. Így a legősibb szépségápolási eszköznek tekinthető. A 14. századtól gazdagítják az európai piacot a nagyra értékelt spanyol, olasz és végtére a francia szappanok. A 15. században megalakult az első szappanoscéh a Magyar Királyságban is.

Luxus szilárd szappan

Az újkori folyékony szappan boom után számos háztartás tér vissza a szilárd szappanokhoz. A választásnál elsősorban a minőséget szükséges figyelembe venni. A közönséges szappanok kiszáríthatják és irritálhatják a bőrt, míg a luxus szappanok bőrápoló összetevőket tartalmaznak és bőrgyógyászatilag teszteltek.

Szívesen érezné kedvenc illatát fürdés vagy tusolás közben? A klasszikus szilárd szappan kedvelői számára parfümözött szilárd szappanokat is tartogatunk. Az ismert márkák szilárd szappanjainak köszönhetően a bőr tiszta, finom és kellemes illatú lesz.

Kézmosás mint rituálé

Próbálja ki például a Burberry, Hermes, Chanel, Minions, TABAC szilárd szappanokat. A világhírű parfümgyártók bevált illatesszenciákkal dúsítják szappanjaikat, és nem feledkeznek meg a hölgyekről, urakról, de a gyerekekről sem. A kéz egyszerű beszappanozása is lenyűgöző élmény lehet. Válasszon tisztálkodási rituáléihoz páratlan szilárd szappanokat.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest