Vásároljon Matrix termékeket 7 700 Ft-ért, és tegyen szert ajándékra!

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Karcsúsítás és feszesítés

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Karcsúsítás és feszesítés

Ledobna néhány kilót, de szeretne megbirkózni a megereszkedett bőrrel is? Segítse a hatást egészséges táplálkozással és tornával, illetve speciális összetételű karcsúsító és bőrfeszesítő kozmetikumokkal. Ez utóbbiak gyártói ugyanis azon versengenek, hogy minél hatékonyabban használják fel az egyes összetevőket és haladó technológiákat. A karcsúsító termékek bársonyosan puha, hidratált bőrt eredményeznek, és hosszan tartó védelmet nyújtanak a zsírok ismételt lerakódásával szemben a problematikus területeken.

Karcsúsító és bőrfeszesítő pénztárcabarát kozmetikumok

Kínálatunkban bevált márkáktól találhatóak testápoló tejek, gélek és krémek, amelyek képesek jelentősen feszesíteni a bőrt, korlátozni a narancsbőrt és megújítani a testkontúrt. Készletünk árbarát és magasabb árkategóriájú luxus bőrfeszesítő és bőrfiatalító testápoló termékeket is tartalmaz, pl. a Sisley termékeit. Továbbá kaphatóak nálunk a meglehetősen keresett Collistar alakformáló tapaszok hasra, fenékre és csípőre. Mindenki tud választani! Tegyen szert Ön is feszesebb és simább bőrre a célzott megoldásokat kínáló speciális kozmetikumoknak köszönhetően!

Egy hónap alatt egy számmal kisebb méret? Mégis hogyan?

A közkedvelt karcsúsító termékek közé tartozik a Ziaja Slim / Multi Modeling testápoló tej. Hatóanyagokban gazdag és nagyon kedvező áron kapható. A készítményt vigyük fel naponta egyszer vagy kétszer masszázs mozdulatokkal a combra, csípőre és fenékre, majd hagyjuk beszívódni a bőrbe. „Jól kenhető.", olvashatjuk egy online értékelésben. A problémás területek formálásában, karcsúsításában segítségünkre lesz a népszerű Dermacol Slim My Body gél, amely koffeint és tengeri hínárt tartalmaz. A termék segít megakadályozni a zsír és a víz lerakódását a bőrszövetben, és a hagyományosan cseh gyártó már egy hónap alatt egy számmal kisebb méretet ígér. Próbálja ki és számoljon be nekünk, hogy sikerrel járt-e.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest