Vásároljon Matrix termékeket 7 700 Ft-ért, és tegyen szert ajándékra!

Fogközápolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fogközápolás

Vannak olyan területek a fogak között, melyeket a fogkefe nem ér el. Ez pedig potenciális veszélyt jelent a foglepedék, az ételmaradékok és baktériumok lerakódása tekintetében. Ezért a fogak közti rések napi szintű tisztítása szintén elengedhetetlen. Kínálatunkban számos termék található e tekintetben, köztük szájápolási utazószettek is.

Az alap: fogközkefe, fogselyem, egycsomós fogkefe

A kis fogközkefék úgy készültek, hogy elérjenek a fogak közti résekbe. Puha sörtéi képesek eltávolítani a szennyeződéseket és a foglepedéket ezekről a nehezen elérhető részekről is. A fogközkefék használata nagyon egyszerű és hatékony – elég finoman ide-oda húzni az adott területen és eltávolítja a kellemetlen maradékokat a fogak közti területekről.

A fogselyem szintén egy nélkülözhetetlen klasszikus a fogápolás területén. Segít eltávolítani az ételmaradékokat és a foglepedéket a fogak közti résekből, ahova a klasszikus fogkefe nem ér el. Ezenkívül finoman masszírozza is a fogínyt és hozzájárul a fogzománc egészségéhez.

Az alapos és precíz fogmosás csúcsa az egycsomós fogkefe. Kis fogkefefejével, puha sörtéivel könnyen megtisztítja az egyes fogakat. A fogkefe ideális azok számára, akik ügyelnek a maximális fogtisztaságra és alapos fogápolásra.

Együttműködés a dentálhigiénikus tanácsadóval mint az egészséges mosoly záloga

Ne feledje, a dentálhigiénikus tanácsadó véleményének kikérése igencsak fontos. Rendszeres látogatása segíthet azonosítani a fogíny és a fogak esetleges problémáit már annak korai szakaszában. A szakember tanácsokat ad a jobb szájápoláshoz. A fogak közti és fogrések tisztítása és a rendszeres szűrés elengedhetetlen az egészséges mosoly tekintetében. Meglátja, érdemes a fogápolásba fektetni.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest