Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes
Természetes

Körömápolás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Körömápolás

A szép kéz egyértelműen az ápolt körmöknél kezdődik. Adjon a precíz manikűrre és modern komzetikumokra. Könnyen tehet szert erős, sima és természetes fényű körmökre, a hab a tortán pedig az így kapott körömdísz. A messziről ragyogó és vitális körmök csakis büszkeséggel tölthetik el a lelkét.

Kínálatunkból nem hiányoznak az egészséges körömre és körömbőrre alkalmas készítmények sem

Mára már rengeteg készítmény kapható gyenge, töredező és száraz körmökre, illetve a körömbőr táplálására. Válasszon nálunk körömnövekedést támogató és körömerősítő termékeket, amelyek egyszerre több problémát céloznak meg. A speciális termékeknek köszönhetően örökre elfelejtheti a köröm leválását, töredezését és hámlását.

A vezető márkák a Sally Hansen, a Gabriella Salvete és az Artdeco

A TOP termékek közé a Sally Hansen Diamond Strength Instant Nail Hardener azonnali körömerősítő tartozik. A kis üveg felrázását követően vigyük fel a száraz és tiszta körmökre egy vagy két rétegben, majd hagyjuk megszáradni. Rögtön utána használhatunk színes körömlakkot. „A köröm tényleg erős lesz tőle és a körömlakk is tartós"“, így vélekedett értékelésében Michaela. Szintén erős és egészséges körmöket eredményez a Sally Hansen Color Therapy Nail & Cuticle Oil köröm- és körömbőrápoló olaj. További keresett körömápoló készítmény a Gabriella Salvete Nail Care Whitener Exclusive fehérítő és erősítő körömlakk vagy az ugyanehhez a márkához tartozó tápláló és hidratáló körömápoló olaj. Az Artdeco pedig éjszakai körömmegújító krémével robbant be, amely a népszerű, utazáshoz is ideális körömbőreltávolító toll gyártója is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest