A hajápolókat tartalmazó utazószett mint vásárlási ajándék 15 600 Ft feletti Redken rendeléshez jár!

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

Púderek és hintőporok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Púderek és hintőporok

A testpúder csodás illatot kölcsönöz a bőrnek, ugyanakkor hidratálja és finomítja is. A kellemesen illatozó testpúdernek köszönhetően a bőr hosszú ideig puha, egységesített lesz és egészében megszépül. A selymes testpúdert értékelni fogják a nők, férfiak és gyerekek egyaránt. A testpúderek többnyire ecsettel együtt kaphatóak, amely megkönnyíti a felvitelt.

Mire jó a testpúder?

A testpúder sportolók köreiben sem elhanyagolandó termék, ugyanis felszívja a nagyfokú nedvességet, így segít megakadályozni a bőrproblémák kialakulását. A testpúder előnye többek között abban rejlik, hogy használata a testesebbeknek is ajánlott, pl. a combok közé, hónaljba és más hajlatokba. Ha az egészséges száraz bőr friss érzete a cél, elég kis mennyiségben felvinni.

Testápolók a világmárkáktól

Egyes világszerte ismert parfümmárkák testpúderei természetes napbarnított megjelenést nyújtanak, ugyanakkor védik a bőrt az őt érő káros hatásoktól. A testpúderek felvihetők akár az alapozó alá, mert korlátozzák a fénylő bőr megjelenését. Ünnepi alkalmakkor használjon csillámos testpúdert, amely gyönyörűen élénkíti a bőrt – garantáltan elkap jó néhány csodáló tekintetet.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest