Szempillagöndörítők

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szempillagöndörítők

Élvezze megálmodott csábítóan göndör szempilláit a praktikus és hatékony szempillagöndörítőnek köszönhetően! Különösen akkor figyelemreméltó ez a sminkkellék, ha szempillái rövidek és egyenesek. A szempillagöndörítőt még a szempillaspirál előtt vigye fel. Vigyázat, fordított esetben a szempilla megtörhet.

Hogyan tegyünk szert tökéletesen göndör szempillára?

Még ha talán nem is tűnik úgy, a szempillagöndörítő használata egyszerű, a göndörítés háromlépcsős folyamat. Első lépésben helyezzük a kinyitott szempillagöndörítőt minél közelebb a szemhéjhoz, fogjuk össze, tartsuk meg pár másodperc erejéig, majd engedjük el. Ugyanezt alkalmazza a szempilla közepétől a teljes hosszáig. Végül vigyen fel szempillaspirált a szempillák ékesítése gyanánt. Egyes hölgyek a szempillagöndörítőt használat előtt kissé felhevítik hajszárítóval. Ha kipróbálná, tesztelje le kézfején, majd ha a hő megfelelőnek bizonyul, nyomjuk össze és várjunk, amíg kihűl. A szempillagöndörítés így erőteljesebb és tartósabb. Különösen társasági összejövetelek előtt érdemes kipróbálni. A magasabb árú szempillagöndörítők pedig akár extra szempillaívelő párnával is el vannak látva.

Márkák, amelyeknél fókuszban a gyönyörű szempilla

A szempillagöndörítők szorosan összefüggnek a szempillaspirálokkal: szempillaspirálok. Válogasson és találja meg az Ön számára ideális terméket. Ügyes szempillagöndörítővel és mondjuk egy Max Factor, BOURJOIS Paris, Gabriella Salvete vagy Maybelline szempillaspirállal kiváló eredményeket érhet el. A ravaszul meg- és kiemelt szempillákkal a csáberő előhívása gyerekjáték lesz.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest