Szűrők beállítása
Nem
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Kontúrpaletta

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kontúrpaletta

A modern hölgy ridiküljéből nem hiányozhat a kontúrozó paletta – ügyes kis termék a smink tökéletesítésére, amellyel azonnal kiemelhető az arc előnyös része és bőrélénkítő hatással is bír. Jó kontúrozás, előnyös megjelenés, bőrhibák és előnytelenebb részek elrejtése, és mindenekelőtt ragyogó megjelenés!

A kontúrozó paletta kínálta lehtőségek

Nagy népszerűségnek örvend a többféle sminkterméket tartalmazó paletta, tehát jó, ha van benne például pirosító, highlighter és bronzosító. A kis szettben így minden megvan, ami a tökéletes sminkhez kell. A kontúrozó paletta kiválasztásakor érdemes figyelembe venni a saját bőrszínünket. Általánosságban világosabb bőrre világosabb árnyalatokat használjunk, például rózsaszínt és barackszínt. A sötétebb tónusú bőrön pedig a sötétebb árnyalatok mutatnak jobban, például az aranybarna.

Egyes paletták több kontúrárnyalatot tartalmaznak. Ezek közül a sötétebbek azokra a helyekre kerüljenek, melyek természetes módon árnyaltak, a világosabbak pedig az arc legfelső pontjaira. Az ilyen szettekből általában nem hiányoznak a bőrhibákat elfedő korrektorok. Olyan problémákra gondolunk itt, mint a kipirosodás, pattanások vagy szem alatti karikák.

Az arc megfelelő kontúrozásáról

A kontúrozó paletta segít tetszés szerint optimálisan formázni az arcot. A legjobb hatás az arccsont kontúrozásával érhető el. Ez nagyon egyszerű: ujjával tapogassa ki az arccsontját, mely alatt egy mélyedés észlelhető. Ez az a hely, ahova a pirosítót viheti fel. Esetleg úgy is kiemelheti az arccsontot, hogy kissé behúzza az arcát.

Kontúrozás során haladjon a halántékjától a szájsarkakig. Púderes sminktermékek esetén használjon sminkecsetet. Folyékonyhoz, krémeshez vagy géleshez pedig sminkszivacsot. Vékonyabb arcra érdemes vízszintesen felvinni, szélesebbre pedig függőlegesen.

Befejezésképp emelje ki az arcvonalait highlighterrel, mely az arccsont fölé, az orra, a homlokra, az állra és finoman a szem alá kerüljön. Máskor pedig használhat bronzosítót, amely szépen lebarnult megjelenést ad az arcnak, a dekoltázsnak és a karnak. A bronzosító árnyalata legyen kicsit sötétebb az eredeti bőrszínnél. A sminkmennyiséget lehetőleg ne vigye túlzásba.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest