Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

Betétek melltartóba

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Betétek melltartóba

A szoptatási időszakban az anya és a gyermek között erős kötelék alakul ki. Az anya szeretetet és csodálatot érez a kicsi iránt, aki azon van, hogy megtalálja az utat a táplálékához. Fontos azonban, hogy az anya tisztának érezze magát ebben az időszakban is. Erre való tekintettel kaphatók különböző melltartóbetétek friss anyukáknak. Segítségükkel szárazan és tisztán tudják tartani a mell területét az egész nap folyamán, különösen a mozgékonyabb és forró nyári napokon.

A szoptató anyák praktikus és fontos kelléke

A nem feltűnő melltartóbetétek megakadályozzák, hogy az anyatej áthatoljon a melltartón. Ez a kis eszköz a szoptatás első hónapjaiban nélkülözhetetlen kellék egészen addig, amíg az anyatejtermelődés nem állandósul. A melltartóbetét része a puha, finom tapintású géles kitömés és ragasztószalag, hogy a melltartóbetét a megfelelő helyen maradjon. Párban, külön csomagolásban kapható és kiválóan alkalmazkodik a mell formájához. Érzékeny bőr esetén különösen hasznosnak bizonyulnak az egészségügyi kellékek között található hipoallergén anyagból készült betétek. Ne feledje, a melltartóbetétet minden szoptatás alkalmával cserélje ki. Amennyiben nem tesz így, kellemetlen szagok, sőt fertőzésekh is jelentkezhetnek. Fontos, hogy mindig kéznél legyen néhány darab.

Eldobható vagy mosható melltartóbetétek?

A melltartóbetétek eldobható és mosható változatban is kaphatók. A választás csakis az egyén igényein és preferenciáin múlik. Az eldobható melltartóbetétek higiénikusabbak, könnyen használhatók, megfelelőek utazáshoz és ideiglenes szükség esetén, a moshatók pedig gazdaságosabbak, fenntarthatóbbak hosszú távon. Választáskor fontolja meg, hogy lesz-e ideje őket kimosni és megszárítani minden szoptatás után, illetve hogy tud-e időt fordítani a gondos ellenőrzésükre, hogy megfelelően szárazak-e. Bármelyikre is esik a választása, élje át nyugalommal a szoptatás élményét minden alkalommal a mellbetét segítségével!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest