Kiegészítő fogápolási termékek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kiegészítő fogápolási termékek

Fogápolás során valószínűleg Ön is a tökéletes tisztaságra törekszik. De vajon már elgondolkodtatta az eszköz, amelyiket mindehhez használja? A szájhigiénáért felelős fogkeféről van szó, melyen egyébként kedvezőtlen mikroorganizmusok ülhetnek – baktériumok, vírusok és gombák.

Az egész család magasbb szintű szájhigiénájáért

Ha magasabb szintre kívánja emelni a szájhigiénát, próbálja ki a fogápolási kiegészítőket, mint a fogkefevédő sapka vagy a fogkefetartó. Biztosan felkeltik a figyelmét a színes fogkefeállványok is, melyek modern kialakításuk révén nem csupán feldobják a fürdőszobát, de praktikus funkciókat is betöltenek. Gyorsabb száradást tesznek lehetővé, ami kulcsfontosságú a fogkefén tanyázó mikroorganizmusok terjedése ellenni védelmében. Ráadásul elkerülhető vele a fogkefék nem kívánt beszennyeződése, ami hozzájárul az egész család szájápolásához. Ami még keresett, az a nyelvkaparó. Hatékony eszközről van szó, amely gyorsan távolítja el a lepedéket a nyelvről, így jelentősen csökkenti a baktériumok előfordulását és semlegesíti a szájszagot.

Kizárólag bevált márkák fogápolási termékei a kínálatunkban

Az alap- és kiegészőtermékek terén is nevesnek számító Curaprox számos fogászati ajánlás tárgya. A márka 1972-ben született és azóta egy sor innovatív fogkefét dobott a piacra, de fogkrémet és szájvizet is, úgyhogy bizalommal használhatja őket, akárcsak a webshopunkban található más márkák termékeit is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest