Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Természetes
Állatkísérlet-mentes

Fürdősók

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fürdősók

A kérdésre, hogy hogyan is élvezhetnénk a kádban töltött időt még jobban, a válasz egyértelműen a fürdősó. A fürdősó gondoskodik arról, hogy fürdőélménye azonos legyen az ismert wellnessekben tapasztaltakkal. A fürdősó népszerűségének számtalan forrása van: nyugtatja a testet és az elmét, valamint ellazítja a feszült izmokat. A fürdősóval megfűszerezett fürdővíztől úgy érezheti magát, hogy újjászületik. Remek ajándékötlet a pihentető pillanatok kedvelői számára.

Kellemes illatú fürdősó

A fürdősó nemcsak jótékony ásványi összetételének köszönhetően lopja be magát a szívünkbe, de kellemes illatával is, amely valódi fürdőélményben részesít.

Kneipp fürdősó

Tegye kellemesebbé a fürdőélményt például a Kneipp Mineral Bath Salt pihentető fürdősójával. Ha a friss citrusillatokat kedveli, biztosan megszólítja a Kneipp Mineral Bath Salt Pure Relaxation Lemon Balm ásványi fürdősó citromfűvel és citronellával. Az izmok és ízületek regenerálása szempontjából a Kneipp Mineral Bath Salt Joint & Muscle Arnika fürdősó bizonyul megfelelő választásnak. Cabreuva, rozmaring, erdei fenyő illoolajat és árnika kivonatot tartalmaz.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest