Szájzuhanyok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szájzuhanyok

Dobja fel az unalmas fogmosást, és használjon szájzuhanyt, amely a szájápolás egyszerű módjaként mutatkozik be. Az elektromos szájzuhany praktikus szájápolóként ismert. Intenzív és alapos fog- és ínytisztítást tesz lehetővé erős vízárammal vagy speciális szájvízoldattal. Sokan a napi fogmosás hasznos kiegészítőjének tartják, mivel képes elérni olyan területekre is, ahova a fogkefe nem.

A modern otthoni fogápolási eszköz fő előnyei

Az elektromos szájzuhanynak számos előnye ismert. Elsőként az ételmaradék, a foglepedék és a baktériumok hatékony eltávolítása említendő, ami hozzájárul a fogszuvasodás és az ínygyulladás elkerüléséhez. Az állítható nyomás segít a víz erősségét az egyén igényeihez illeszteni még érzékeny fogíny esetében is. Az eszköz használata nem jelent érintkezést a fogakkal, így egészségügyi problémák esetén is alkalmazható. Az elektromos szájvíz fogínymasszázst is végez, miközben javítja a vérkeringést. Nagyon hasznos még fogszabályozót viselőknek is.

Az elektromos szájvíz használata

Az elektromos szájvíz használata egyszerű és intuitív. Elég megtölteni a víztartályt, bekapcsolni az eszközt és a fogak és fogíny közti területekre irányítani. Így kiegészíthető a szájápolás, elérhetőek a nehezen tisztítható részek és teljes körű fog- és ínyápolás biztosítható.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest