Ünnepek, jelentős napok, vásárlási akciók

365 alkalom illetszert vásárolni

Egy új illat képes az év minden napján mindenkit jókedvre deríteni. Vannak azonban napok, amelyek egy-egy új illat beszerzésére különösen alkalmasak. Melyek azok a pillanatok, amelyek szeretteink megajándékozásáról szólnak? És mikor szerezzünk örömet magunknak egy jó illatvásárral lelkiismeretfurdalás nélkül? 

Black Friday

Természetesen ide tartozik a karácsony, és ugye itt említhető a születésnap, a névnap, illetve az évforduló. Külön ünnepeljük a szerelmesek, a nők, a férfiak, az anyák, az apák napját és a gyereknapot. A naptárunk viszont olyan ünnepnapokat is jelöl, mint a testvérek, fiatalok, nyugdíjasok, balkezesek, véradók, orvosok, tűzoltók, pedagógusok, szakácsok világnapja és sok más hivatást is felsorolhatnánk.

Mi több, vannak ún. vásárlói napok. Ezek közül a legkiemelkedőbb a Black Friday akció, amely során november végén egyedi kedvezmények várják a vásárlókat. Ekkor pedig igazán jó illatvásárt lehet csapni, és ez más termékekről is elmondható. Az akciók olykor lélegzetelállítóak! 

…kicsit másképp... Nincs rossz alkalom illatszerek vásárlására. Minden egyes nap lehet kicsit vidámabb...és persze illatosabb :-)

Nem tud dönteni, melyik illatot válassza? Pontosan erre az esetre állítottunk össze egy nagyszerű kalauzt. Hogyan válasszunk illatszertHogyan válasszunk illatszert ajándékba. A választást megkönnytheti még az Illatok különböző alkalmakra vagy az Illatok évszaknak megfelelően összeállítás. További érdekességekkel az illatok világából pedig az Illatenciklopédia szolgál. Inspirálódjon kedvére!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest