Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Orrszívó

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Orrszívó

Kisbabája van és orrfújásra lenne szükség? Könnyítse meg neki a lélegzést, ha például náthás, megfázott vagy a légutakkal van gondja! Ebben segít az orrszívó. Az ügyes segédeszköznek köszönhetően megelőzheti az esetleges komplikációkat, mint például a fájó fülgyulladás gyereknátha során.

Az egyszerű és biztonságos orrszívásról

Különböző típusú orrszívók kaphatók. A manuális általában kisebb, könnyebben használható, míg az elektromos többfunkciós, nagyobb és drágább. A szilikonos kézi orrszívók (BPA nélkül) használata viszonylag egyszerű. Először alaposan meg kell tisztítani a szívórészt, ami a gyermek orrába kerül. Maga az orrszívás a termék típusátul függ. A felnőtt vagy egy kis lufiszerűséget nyomkod vagy szippantással segít megszabadítani a gyermeket a lerakódásoktól. Fontos a higiéniai szabályok és a termék használati utasításainak a betartása, illetve a fej cserélése minden alkalommal az esetleges fertőzések megelőzése érdekében.

A modern orrszívó használatáról

Használatát megelőzően mossa meg a gyermek orrát és arcát meleg vízzel. Az orrszívást követően azonnal tisztítsa meg és fertőtlenítse az eszközt. A kézi típus esetén ügyeljen rá, hogy a gyermek szájába ne nagyon kerüljön lerakódás. Fontos, hogy az orrszívás fokozatosan történjen, és hogy a csemetéje jól érezze magát. Orrszívást követően etese meg és itassa meg a gyermeket, ami segít felszabadítani a maradék lerakódást a gyermek orrából és szájából.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest