Matrix

Élvezze a hajtincsei tökéletes formáját a Matrix A Curl Can Dream termékeivel, vagy válasszon bármi mást a Matrix hajápolók széles kínálatából. Most 7 700 Ft feletti vásárlása esetén két darab öblítést nem igénylő hajápoló jár ajándékba.

Az akció július 6-ig vagy az ajándékkészlet erejéig tart.


TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A márkáról Matrix

Ismerje meg a világ egyik vezető professzionális hajápoló márkáját. Az amerikai Matrix már több mint 30 éve törekszik arra, hogy a hajunk a lehető legjobb törődést kapja, akár fürdőszobánk kényelmében, akár kedvenc fodrászatunkban. Érdemes megtekinteni a teljes hajápolási termékvonalat a mindennapi hajápolóktól kezdve a hajformázó készítményeken keresztül a hajfestékekig. A Matrix tökéletes frizurát ígér. A haj egyszerűen nagyszerű bánásmódban részesül.

A műszempilláktól a professzionális hajápolókig

A közkedvelt Matrix termékek létrejötte az amerikai Arnold és Sydell Miller házaspár nevéhez fűződik. Arnold Miller professzionális fodrász már 1971-ben beleírta magát a szépségipar történelmébe, amikor is kifejlesztette a tincses műszempillát, és Ardell néven kezdte népszerűsíteni. Fontos leszögezni, hogy ezek a szempillák olyannyira jó minőségűek voltak, hogy máig sikeresen értékesített termékek. Néhány évvel később az Ardell hajfestékkel is előállt, és ekkor döntött a Miller házaspár úgy, hogy kizárólag hajápolással fognak foglalkozni. Az Ardell márkát eladták, majd 1980-ban létrehozták a Matrix márkát professzionális felhasználásra.

A fodrászok imádják a Matrix termékeket

A Matrix ambciózus célt tűzött ki maga elé, és ugyan kifejlesztett egy olyan hajápolási vonalat, amely komplex megoldást nyújt a fodrászoknak, ugyanakkor szabadjára engedi a szakemberek tehetségét, kreativitását, és teljes gőzzel be is indította az üzletet, Arnold Miller valahol mégis sejtette, hogy a jó minőségű és megbízható termékek önmagukban nem lesznek elegendők. A fodrászok sikere az önbizalmuk függvénye is egyben, akárcsak az ismereteik és tapasztalataik, valamint a folyamatos képzésük. A Matrix a legjobbat kívánja kihozni a fodrászokból, ezért hatalmas és kiválóan kiképzett közösséget hozott létre, amely fantasztikus termékeket, inspirációt és ismereteket kínál egyaránt.

Matrix hajápolók minden hajtípusra

A Matrix széles kínálatában exkluzív hajápolókat találunk professzionális, de otthoni használatra is. A legnépszerűbbek egyike a luxuskategóriájú Biolage natúr termékvonal Oil Wonders jótékony olajaival, illetve a minden hajtípusra egyedi megoldást nyújtó Total Results vagy a Vavoom és a Style Wave hajformázó kollekció. Nincs akadálya, hogy otthoni fürdőszobájában ugyanolyan jó minőségű hajápolókat használjon, mint egy luxus kategóriájú fodrászatban. Legyen minen nap tökéletes hajnap!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest