Oszcillációs fogkefék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Oszcillációs fogkefék

Egészséges mosolyra vágyik? Járjon rendszeresen fogorvoshoz és ügyeljen a napi fogmosásra. Mosson fogat reggel és este legalább 2 percig. Az otthoni fogápolást semmi nem helyettesíti, így nagyon jól jöhet, amit itt ajánlunk – elektromos oszcilláló fogkefe!

Min alapul ez a típusú fogmosás?

Az oszcilláló fogkefe gyakorlatilag egy elektromos készülék, amely különböző irányban, vibrálva működik, hogy segítse a fog- és az ínyápolást. Kis fejével gyorsan mozog előre és hátra vagy körkörösen. Ennek köszönhetően segít eltávolítani a foglepedéket, az ételmaradékot, a fogfoltokat, így hatékonyabb, mint a kézi fogkefe. Képes megtisztítani a nehezen elérhető részeket is, tehát a fogak közti réseket vagy a hátsó fogakat. Az oszcilláló fogkefe használata általában egyszerűbb, mint a kézié. Nem jelent nagy erőfeszítést, mivel a fogkefe maga végzi a munka nagyját. Jelentősen javíthatja a szájhigiénát, amivel csökken a fogproblémák és az ínygyulladás előfordulása.

Az oszcilláló fogkefe működése

Az oszcilláló fogkefe különböző üzemmódokat és funkciókat kínál, például érzékeny fogínyre vagy időzítőt a megfelelő ideig tartó fogmosásért, nyomásérzékelőt. Az oszcilláló fogkefék többségének cserélhető a feje, így nincs szükség új fogkefére, csak a régi fogkefefej újra cserélésére. A két csere közti idő nagyjából három hónap, akárcsak a kézi fogkefe esetében. Inspirálódjon a fogászoktól, akik az oszcilláló fogkefét nagyon hatékony fogápolási eszköznek tartják.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest