Szájspray-k

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szájspray-k

A felgyorsult modern világban, ahol az imidzsnek egyre nagyobb szerepe van, trendi kiegészítőkre van szükség, melyek segítenek kitűnni, tükrözik az egyéniségünket, megmutatják az állásfoglalásunkat a mai világban. A stílusos kiegészítő termékek között szájspray-k is találhatók. Segítségükkel azonnal megszabadulhat a kellemetlen lehelettől és kellő frissességre tehet szert. A nem feltűnő flakon magabiztosságot ad bárhol, bármikor is veszi elő.

Az azonnali frissítő hatásért és magabiztosságért

A szájspray a szájban létrejött kellemetlen szagok semlegesítésére, esetleg a szájnyálkahártya erősítésére, illetve gyulladásgátlásra készült. Könnyen hordozható, így ideális társ a mindennapi életben. Elég belőle 1-2 fújás, és máris frissebb, magabiztosabb lesz. A szájspray számos aromával kapható, pl. mentolos, citrusos, eukaliptuszos. Minden alkalomra megfelelő. Mindig kéznél lehet – táskában, autóban, íróasztalon – sürgős esetben, váratlan társasági összejövetelen és hasonlókon.

Az alapvetető szájhigiéna kelléke

Annak ellenére, hogy a szájspray nem ígér hosszan tartó fogápolást, a szájhigiéna kiváló részese. A szájspray a pörgősebb napokon is kellemes leheletet biztosít. Nem számít, hogy társaságban vagy egyedül van épp, a praktikus szájspray egy fújásra azonnali komfortérzetet ad.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest