Manikűr

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Manikűr

Nemcsak az arc, de a kézfej és a köröm is árulkodik a személyiségünkről. Éppen ezért folyamatos törődést igényel. Tökéletes megjelenésű ápolt körmökre otthonunkban is szert tehetünk, elég ha bevált eszközöket és kozmetikumokat választunk. Webshopunkban minden hozzávaló kapható: komplett manikűrszettek és külön-külön is megvásárolható segédeszközök, mint pl. a kisolló, a körömcsipesz, a körömreszelők, a körömpolírozó tömb és egyebek.

A megfelelő eljárási mód, avagy körömápolás A-tól Z-ig

Első lépésként körömlakklemosó és vattakorong segítségével távolítsuk el a meglévő körömlakkot a körmünkről. Mossuk meg, majd töröljük szárazra a kezünket és vágjuk le a körmünket kisollóval, esetleg körömcsipesszel. A körömreszelőt egy irányban alkalmazva formázzuk meg a körmünket. A fémből és papírból készült körömreszelő helyett érdemesebb üvegből készültet használni. Tartósabb és nem törik be tőle a köröm. Fapálcával vagy külön körömbőrfeltolóval toljuk fel a körömbőrt. A vastagabb bőrre használhatunk külön ezt a célt szolgáló körömbőr eltávolító eszközt, esetleg speciális kisollót.

Most jön a mókásabb része, ugyanis elérkeztünk a körömfestéshez. A színes körömlakk hatása erősíthető alaplakk és fedőlakk használatával. Sztárterméknek a géllakkok tekinthetők, amelyek otthoni kényelemben használhatók UV/LED lámpa nélkül. Ha pedig nem kívánjuk kilakkozni a körmünket, utolsó lépésként nyúljunk egy színes körömpolírozó blokk után, hogy tökéletes fényű legyen a körmünk.

A házi manikűr legnépszerűbb darabjai

Nagyon keresettek az olasz-cseh Gabriella Salvete manikűrszettek, amelyeket multifunkciós körmös elsősegélynek is nevezhetünk. Az elegáns szett könnyen elfér a ridikülben is. Körömreszelő, kisolló, szemöldökcsipesz, körömcsipesz, körömbőrfeltoló található benne. A Gabriella Salvete külön megvásárolható körömvágó ollót, üveg körömreszelőt, lábujjelválasztó szivacsot vagy körömpolírozó blokkot is kínál. A manikűr kategóriában teljes körű kéz- és körömápolás várja a kedves vásárlókat.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest