Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Pedikűr

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Pedikűr

A lábápolás vagy pedikűr sajnos sokszor hanyagolt része a szépségápolásnak. A bőrkeményedés, a tyúkszem és benőtt köröm rejtegetése a zokniban viszont nem vezet semmire, mindez ugyanis később egészségügyi kockázatot jelenthet. A professzionális pedikűr már otthonunkban is elvégezhető, mégpedig speciális kozmetikumokkal, ügyes készülékekkel és eszközökkel. Érdemes rendszeresen, például habkővel eltávolítani a sarkunkról a száraz bőrt, valamint hidratálni a sarkunkat és levágni a lábkörmünket. Ha pedig a nyár és a szandál felteszi a kérdést, hogy mit tettünk a lábunkért az év folyamán, nyugodtak lehetünk afelől, hogy a bársonyosan puha lábunkat szívesen tesszük ki környezetünk tekintetének.

Pedikűr otthonunkban – a pedikűrös munkájának kötelező kiegészítője

A lábápolásban vezető termékek a bőrkeményedésre alkalmas lábápoló krémek, lábmaszkok, lábápoló készítmények, esetleg készülékek, illetve a körömfestésre szolgáló termékek. Könnyen megvalósítható egy lábhámlasztással, kényeztető lábmasszázzsal és vonzó körömápolással egybekötött fürdő. Tegyen róla, hogy sarka feltűnést keltsen az otthonában elvégzett pedikűrnek köszönhetően!

Tippek lábápoló kozmetikumokra és készülékekre

Ügyes pedikűr eszközök kerülnek ki a cseh-olasz Gabriella Salvetemárkától. Népszerű például a kétoldalas sarokkaparó. A fém része eltávolítja a bőrkeményedéseket, a klasszikus sarokreszelő része pedig puhítja és kisimítja a bőrt. A kínálatban számos körömreszelő, színes habkő szerepel, illetve egy négyrészes segédeszköz, ami fémráspolyból, habkőből és sarok keféből áll. Lábunk szépségét viszont nem más koronázza meg, mint egy kiváló Gabriella Salvete körömlakk. A körömmágusnak nevezett hagyományosan amerikai Sally Hansen márka pedig éppen ezzel szolgál.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest