Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Hidratáló kesztyűk

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Hidratáló kesztyűk

A finom, ápolt kéz minden úrinő és úriember névjegye. A speciális krémek mellett a modern kézápoláshoz tartozik a hidratáló kesztyű, amely tápláló anyagokat tartalmaz és mélyen behatol a bőrbe. Csodásan puhítja a nagyon száraz és igénybe vett kezet és begyógyítja a repedéseket is.

Bájos és egészséges kéz a hidratáló kesztyűnek köszönhetően

A folyékony bőrápolási termék formájában kapható hidratáló kesztyűt száraz és tiszta kézre használjuk. Hagyjuk hatni 15-20 percig, és kész! Azonnal örömünket lelhetjük a látható javulásnak. Más terméktípus a pamutkesztyű, melynek belsejében hidratálógél és természetes olajok keveréke lakozik. Többszöri használatra is alkalmas.

Próbálja csak ki

Az egyszer használatos hidratáló kesztyű segít regenerálni a száraz, megvastagodott és berepedezett bőrt a kézfejen. Összetételének köszönhetően nyugtatja a kézfej irritált bőrét, valamint képes mélyen és tartósan hidratálni a kézfej vékony bőrét. Hidratált, táplált és selymesen finom kézre vágyik? Határozottan próbáljon ki egy ilyen terméket. Más alternatíva a regeneráló hatásáról ismert argánolajos hidratáló kesztyű, amelyet jellemzően marokkói aranynak neveznek.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest