Kiegészítő sminktermékek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kiegészítő sminktermékek

A nők ősidők óta szívesen díszítgetik magukat – bizonyos testrészeiket kiemelik, másokat kissé elfednek. Erre a célra számos természetből nyert anyagot, színt, ékszert vagy éppen jelképes tárgyat használnak. Ez utóbbiak akár vallásos vagy védőtalizmán jellegűek is lehetnek. Manapság a nők szépítkezését nagyban megkönnyítik a kész sminktermékek és -kiegészítők. Inspirálódjon a kínálatunk megtekintésével Ön is!

A testdíszekről

Kiváltképp bálszezonban, farsangi időszakban és fesztiválok idején tolonganak a hölgyek a csillogó öntapadós testékszerekért, díszkövekért, melyeket arcukon, testükön és körmeiken viselnek. Ezek felvitele nagyon egyszerű, hiszen a fóliáról leválasztva már fel is ragasztható a kívánt területre. Különböző méretű és mintájú kövecske vásárolható. Amit pedig biztosan értékelni fog, hogy mindezek többször használhatóak.

Másik lehetőség az ideiglenes tetoválás. Általában a termék nevében is ott van, hogy Orient, Holiday vagy Party. Használata roppant egyszerű: távolítsa el a védőfóliát, helyezze a tetoválást a megfelelő helyre. Fontos azonban, hogy az adott bőrfelület száraz legyen. Nedvesítse be folyó víz alatt vagy egy nedves szivaccsal és tartsa meg. Amint a védőfólia csúszkálni kezd, vegye le és hagyja megszáradni.

Villantsa meg egyediségét!

A megfelelő testékszer kiválasztásával kiemelheti a báját, jellemét, de természetközeliségét is. A fantáziának csak Ön szab határt. Így a csillogó köveket akár frizurájába is teheti például szalagavatóra. Máskor pedig használhat a festett körmére 3D matricákat. Élvezze a buliban a dicséretözönt!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest