Szónikus fogkegék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szónikus fogkegék

A szónikus fogkefe egy modern fogápolási eszköz, amely magasfrekvenciájú szónikus vibrációkat alkalmaz a hatékony fogmosáshoz és fogínytisztításhoz. Elfelejtheti a kézi fogkefével való manőverezést, hiszen a szónikus fogkefe mindent ellenőrzés alatt tart. Egyszerűen csak tartani kell a fogak mentén, hogy hatékonyan dolgozzon. Fáradhatatlanul zúzza szét a foglepedéket és az ételmaradékot, miközben komfortérzetet hagy a szájüregben.

A szónikus fogkefe használata

A szónikus fogkefe általában elemre vagy tölthető elemre működik. Az első használat előtt fontos meggyőződni róla, hogy fel van töltve vagy új elem van benne. Ezután következik a fogkrém, ez lehetőleg fluoridos legyen a jobb fogszuvasodás elleni védelemért. Tartsa a fogkefét 45 fokos szögben a fogához és lassan mozgassa a fogkrémet a fogsora mentén. A szónikus fogkefe vibrációkkal működik, melyek hatására alaposan eltávolítja a foglepedéket. Fontos azonban, hogy minden fogra kellő időt szánjon. Ne nyomja rá túlságosan a fogkefét, hiszen a munka lényegében a fogkefe dolga. A fogmosás idejét a szónikus fogkefe időzítője jelzi. A fogmosás befejztével öblítse ki a száját.

Hasznos szájápolási eszköz

A szónikus fogkefe könnyen beilleszthető a napi tisztálkodási rutinba. A megfelelő használata jelentős lépés a fog- és fogínyápolásban. Ne feledkezzen meg azonban a fogkefefejek rendszeres cseréjéről a gyártói javaslat alapján, hogy ezzel is biztosítsa a maximális hatékonyságot. A szónikus fogkefe ugyan valóban nagyon hatékony, ám a rendszeres fogorvosi látogatást ne hagyja ki.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest