Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Egy csomós fogkefék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Egy csomós fogkefék

Az alapos fogmosás elengedhetetlen a fogszuvasodás és a fogínysorvadás megelőzése érdekében. Az egycsomós precíz fogápolást és minden fog lepedék elleni védelmét ígéri. Fontos a tökéletes szájhigiéna és a ragyogó, egészséges mosoly szempontjából.

A hibátlan szájhigiéna kulcsa

Az egycsomós fogkefe ideális az egyes fogak utótisztítására, a nehezen elérhető részek és a foghatár tisztítására. Hatékonyan tisztítja az egyes fogak felszínét, ellenőrzés alatt tartja a foglepedéket, megtisztítja az fogimplantátumokat, valamint a fogszabályozót. Az egycsomós fogkefe fogkrém nélkül használandó. Illessze napi fogmosási rutinjába, használja rögtön a normál fogkefét és a fogközkefét követően. Szükség szerint gondosan tisztítsa meg vele a szájüreget. Ezzel ugyanis minimálisra csökkenthető a fertőzések és gyulladások kialakulásának a valószínűsége.

Ön a Curaprox vagy a TePe egycsomós fogkeféjét választja?

A szólótechnikás szájüregápolás precíz, egyenkénti fogtisztítást tesz lehetővé. Több márka is kínál egycsomós fogkefét. A legendák között a Curaprox szerepel, melyet a fogorvosok többsége is javasol. Széles kínálatában fogkefék, fogkrémek, szájvizek és egyéb kellékek is találhatók. Nem kevésbé népszerű azonban a svéd TePe sem, mely az egészséges mosolyt helyezi előtérbe. Az otthoni fogápolást színes fogkefékkel dobja fel.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest