Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

Fulpucoló pálcikák

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fulpucoló pálcikák

A fültisztító pálcika világszerte állandó része a háztartásoknak. Praktikus, egyszeri használatra alkalmas eszköz a fül és az orr tisztítására. Különösen jól szolgál, ha baba van a házban, hiszen már újszülöttkortól használható. Ezenkívül pedig sminkeltávolításra, különböző kozmetikumok felvitelére is szolgál . Itt-ott pedig a kreatív művészek és ezermesterek is használják. Amint látja, oyan apróságok, mint a fültisztító pálcika, egészen nagy hatással tudnak lenni az ember közérzetére.

Van olyan, hogy biztonságos fültisztító pálcika?

Már újszülöttek esetében is használható speciális fültisztító pálcika, mely formája révén megakadályozza, hogy az túl mélyre hatoljon. Az ilyen fültisztító pálcikák úgy lettek megtervezve, hogy tökéletesen kitisztítsák a gyermek orrát és fülét a sérülés bármilyen kockázata nélkül. A 100%-ban természetes anyagokból álló termékkel biztosra veheti, hogy a legbiztonságosabb és legkörnyezetbarátabb módszert választotta. Vigyázzon azonban, hogy a fültisztító pálcika gyermekektől távol legyen tárolva.

A baba fülének tisztítása megfelelő módon történjen

A szülők sokszor zavarban vannak a baba kicsi, törékeny teste láttán, azonban ellenállóbb, mint gondolná. A fültisztító pálcikák használata pedig rövid időn belül rutinná válik. Hogy hogyan kezdjen hozzá? Vegyen a kezébe egy fültisztító pálcikát, mártsa vízbe vagy speciális oldatba és óvatosan helyezze a gyermek fülébe. Mozgassa benne finoman és kímélően, hogy ne károsítsa a füldobot. Ezután már elég, ha eltávolítja a fülből a maradék lerakódást vagy szennyeződést. Egyszerűen, gyorsan, hatékonyan.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest