Aktuális akciók

Egy-egy új parfüm vagy kozmetikum minden alkalommal örömforrás. Most pedig képzelje el azt a lelkesedést, amit akkor érez, amikor a kedvenc termékét a megszokottnál jóval alacsonyabb áron szerzi meg. Folyamatosan vonzó áron kínálunk parfümöket és kozmetikumokat. Tekintse meg az összes vonzó árat!

Érdekli, hogy mi zajlik az illatszerek és a kozmetikumok világában? Értesülni szeretne a
kedvezményekről, ajándékokról és egyéb vásárlási akciókról, de nincs kedve az Önnek megfelelő keresgélésével tölteni az idejét a webshop felületén? Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy egy érdekes akciót se hagyjon ki!

Jelen vagyunk a Facebookon és az Instagramon is! Kövessen minket, hogy semmiről ne maradjon le!

Ingyenes szállítás

Vásároljon NYX Professional Makeup, Essie, L'Oréal Paris, Mixa, Garnier, Maybelline termék(ek)et 9 300 Ft fölött, és tegyen szert ingyenes szállításra! A szállítási kedvezmény az utolsó lépésben, a szállítás és a fizetési mód kiválasztását követően jelenik meg. 

Az akció október 3-ig vagy az első 100 leadott rendelésre érvényes.

Ingyenes szállítás

Tegyen szert ingyenes szállításra a Chloé kínálatából vásárolva! A szállítási kedvezmény a kosáron belül a 3. lépésben, a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően jelenik meg.

Az akció szeptember 26-ig vagy az első 100 rendelés leadásáig tart.

Ajándék a vásárláshoz

Legyen az Öné az arcmasszírozó henger és a gua sha kő L’Oréal Paris termékek 7 900 Ft feletti vásárlásakor!

Az akció október 31-ig vagy az ajándékkészlet erejéig tart.

Ajándék a vásárláshoz

Legyen az Öné a Cacharel kártyatartó mobiltelefonra Cacharel termékek 18 760 Ft feletti vásárlása esetén!

Az akció szeptember 26-ig vagy az ajándékkészlet erejéig tart.

Ajándék a vásárláshoz  

Ismerje meg és próbálja ki a Marc Jacobs Daisy Drops újdonságát, és tegyen szert 1-re a 2 szép választható vásárlási ajándék közül Marc Jacobs termékek rendelésekor – Marc Jacobs jegyzetfüzet vagy neszesszer.

Az akció augusztus 30-tól az ajándékkészlet erejéig tart. A vásárlási ajándék kiválasztásának lehetősége csak az ajándékkészlet erejéig tart.

Ajándék a vásárláshoz

Tegyen szert 2 ajándékra L'Oréal Professionnel hajápolók 14 500 Ft feletti vásárlásával! Vásároljon az adott limitet meghaladó összegben és legyen az Öné a L'Oréal Professionnel Pro Longer Professional Mask hajpakolás 75 ml és a L'Oréal Professionnel Pro Longer Professional Shampoo sampon 100 ml!

Az akció augusztus 23-től az ajándékkészlet erejéig tart.

Ingyenes szállítás

Tegyen szert ingyenes szállításra legalább 30 ml kiszerelésű Azzaro, Cacharel, Ralph Lauren, Diesel, Viktor&Rolf, Guy Laroche és Paloma Picasso illatszerek vásárlásával! A szállítási kedvezmény a kosáron belül a 3. lépésben, a szállítási és a fizetési mód kiválasztását követően jelenik meg.

Az akció szeptember 30-ig vagy az első 250 rendelés leadásáig tart.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest