L'Oréal Paris, Mixa vagy Garnier ajándékkal 6 000 Ft feletti vásárlás esetén

Pótfogápolás

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Pótfogápolás

Böngéssze át termékkínálatunkat a műfogsort érintő kategóriában is. Ezek a termékek ugyanis képesek növelni az egyén önbizalmát a mindennapokban. Attól függetlenül, hogy műfogsorról, vagy fogszabályozóról van szó, ezek a keresett termékek az Ön jó közérzetéért készültek.

A komfort és a magabiztosság záloga műfogsor esetén

A műfogsorrögzítő krémek a kínálatunkban úgy készültek, hogy erős és hosszan tató hatást kínáljanak műfogsor viselése esetén. Segítségükkel nem kell attól tartania, hogy egy rossz mozdulattal kicsúszik a helyéről. Megbízható társak a mindennapi életben, melyek tisztán és frissen tartják a műfogsort. Ilyen termék a tisztító tabletta és oldat, mely segít eltávolítani az ételmaradékokat, a baktériumokat és a nem kívánt szagokat. A tisztító tabletták és oldatok rendszeres használatával fenntartható a műfogsor optimális állapota. A műfogsor teljes körű ápolásához egész szetteket kínálunk – praktikus és takarékos megoldás a napi szájápoláshoz.

Megbízható Corega és Curaprox termékek

A bevált Corega és Curaprox műfogsorrögzítői, tisztító tablettái és oldatai kaphatók nálunk. A Corega régóta a műfogsorápolás úttörőjeként van jelen. Több tízéves gyakorlata van műfogsorrögzítés, tisztító tabletták és oldatok terén. Próbálja ki például a Corega Extra Strong 3D-s műfogsorrögzítő krémet, mely rendkívül erős és akár 12 órán át tart. Nem tartalmaz cinket és finom mentaillata van.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest