Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Szülést követő bugyik

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szülést követő bugyik

Világra hozni és felnevelni egy gyermeket számos megpróbáltatással jár. A szülés utáni első napokban és hetekben azonban az anya testének ápolása is rendkívül fontos. Ismerkedjen meg a szülés utáni bugyival! Kényelmes, óv a fertőzések ellen, tisztán tart és segíti a szülés utáni regenerálódást. Ezenkívül stílusos és modern is, így a szép megjelenésről sem kell lemondania a komfortérzetért.

Speciális bugyi, melyet minden nő értékelni tud a gyermekágyas időszakban

Az eldobható vagy mosható szülés utáni bugyi olyan anyagból készült, amely nem irritálja a bőrt és lehetővé teszi, hogy a levegő szabadon áramoljon. Úgy tervezték, hogy könnyen viselhető legyen és a megszokott bugyi helyett szolgáljon. A szülés utáni bugyi jól illeszkedik a testhez, segít a szülés utáni betétet a helyén tartani és finom gumival van ellátva, így nem szorít a csípő és a lágyék táján. Több méretben kapható és a csomagolás általában több darabot tartalmaz.

Szülés utáni bugyi – a nyugodtabb és biztonságosabb gyermekágyas időszakért

Egyes szülés utáni bugyik természetes összetevőkből állnak és gyógyhatásuk is lehet. Ennek köszönhetően hozzájárulnak a test regenerálódásához a gyermekágyas időszakban. Bármelyiket is választja, garantált a magasszintű védelem. Bátran vásárolja meg, hiszen ezzel a speciális alsóneművel könnyebben, nyugodtabban, kényelmesebben és biztonságosabban átvészelheti a gyermekágyas időszakot.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest