Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Illatviaszok

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Illatviaszok

Szeretne kellemes, csalogató illatot kölcsönözni lakásának, nyaralójának vagy irodájának? Most sok-sok lakásillatosító közül választhat. Az egyik típus képviselői a legjobb alapanyagokból és természetes aromájú kivonatokból álló illatviaszok – szilárd állagú illóolajok, amelyek aromalámpákkal és teamécsesekkel együtt említhetők.

Illatviasz A-tól Z-ig: Funkció, égés és karbantartás

Helyezzük az aromalámpa felső részébe a kiválasztott illatviaszt vagy néhány töredéket a különböző illatviaszokból, amelyek kellmesek az érzékeink számára. Az alsó részbe, elegendő távolságra az illatviasztól, helyezzünk egy teamécsest és gyújtsuk meg.A felhevült illatviaszból feszabadult illat szétárad a térben – a parfümhöz hasonlóan három rétegből tevődik össze, ami a fej, a szív és az alap. Hosszú órákon át érezhető, akár elég a gyertya, akár elfújjuk egy időre, majd újra meggyújtjuk, esetleg kicseréljük a teamécsest. Kis helyiségekben az illatviasz heteken át is képes kifejteni a hatását.

Ha már nem érezzük az illatviasz illatát vagy megtartanánk máskorrra, szedjük ki az illatviasz maradékokat az aromalámpából. Ezt vagy óvatosan, kés segítségével tegyük, vagy előtte helyezzük az aromalámpát néhány perc erejéig a fagyasztóba. A becsomagolt illatviasz darabokat tároljuk fémdobozban, hogy ne vegyék át egymás illatát.

Bestsellerek: Yankee Candle illatviaszok

Világsláger lett a legendás amerikai Yankee Candle illatviasz. A márka egyébként a különböző nagyságú illatgyertyáinak köszönheti hírnevét. A hozzáértők javaslata szerint osszuk a a 22 grammos korong alakú illatviaszokat 4 vagy több részre, majd fokozatosan használjuk el az aromalámpában. Így jóval tovább illatozik, mint a gyártó által feltüntetett 8 óra.

Az illatviaszok kombinálhatóak, így egyedi és kedvező árú lakásparfümöt eredményeznek. A legnépszerűbb aromalámpás illatviaszok egyike a Yankee Candle Fluffy Towels. A fej citrom, bergamott, alma és kölni; a szív levendula, őszibarack, gyöngyvirág, szegfű, narancsvirág, ibolyalevél és geránium; az alap pedig szantálfa, nőszirom és pézsma. Ezenkívül közkedveltek az Icy Blue Spruce, All Is Bright, Dried Lavender & Oak illatviaszok is.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest