A hajápolókat tartalmazó utazószett mint vásárlási ajándék 15 600 Ft feletti Redken rendeléshez jár!

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Bőr bőrprobléma alapján

Tisztítókefék

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Tisztítókefék

Lepje meg magát egy hatékony arctisztító kefével! Nagyszerűen kiegészíti arctisztító termékeinek sorát, ami bőrradírokból, arctisztító gélekből, krémekből, arclemosókból, arclemosó tejekből, szappanokból, arctisztító habokból és micellás vizekből áll. Egy arctisztító kefe szalonminőségű arctisztítást kínál. Ez az ügyes segédeszköz eltávolítja az elhalt hámsejteket, bármilyen sminket és mélyen megbúvó bőrszennyeződést. Az arcbőr ragyogó, fiatalos és főképp egészséges megjelenésben részesül.

Hogyan használjuk az arctisztító keféket

Kaphatóak sörtés arctisztító kefék vibrációs oszcilláló fejjel, esetleg szónikus szilikonos arctisztító kefék, amelyek szónikus impulzusok felhasználásával alapos arctisztítást végeznek. A legjobb arctisztító kefék gyártói között foglal helyet a Clinique. A kozmetikusok ajánlása szerint otthoni környezetben hetente kétszer két percig javasolt arctisztító kefét használni, mégpedig a megfelelő sminklemosót használva a sminklemosást követően. Ha nagyon érzékeny vagy jelentősen pattanásos az arcbőre, ne használjon arctisztító kefét, vagy ha igen, akkor lehetőleg a gyengéd sörtéjű változatot válassza.

Milyen törődést igényel ez a szépségápolási eszköz

Használat után fertőtlenítsük az arctisztító kefe fejét, ne a nedves fürdőszobában szárítsuk, és kb. negyedévente cseréljük le. Mivel egy eszközhöz több kefe is rendelhető, az arctisztító kefe jó befektetésnek bizonyul olyan háztartásokban, amelyekben több hölgy is él. Egyébként tudta, hogy ez a szépségápolási eszköz a férfiak tetszését is elnyerte? A kefe ugyanis biztosítja az arc vérellátását, illetve használatával kevésbé tapasztalható szőrbenövést.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest