Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Rovarriasztók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Rovarriasztók

A rovarriasztók erős humán fegyverek kullancs, szúnyog, bögöly és más kellemetlen paraziták ellen. A bennük lévő erős illatanyagokkal fejtik ki hatékonyságukat, amely a felsorolt organizmusokra taszító hatással van. Különösen népszerűek a spray kivitelezésű rovarriasztók gyors és egyszerű használatuk végett.

Rovarriasztóval gondtalanul a szabadban

Az áltaunk kínált gondosan megválasztott rovarriasztóknak hála kellemesen, csípős rovaroktól mentesen telik az idő a játszótéren, a parkban, az erdőben, a kertben, sportolás közben, esti grillezéskor vagy kirándulás alkalmával. Kültéri szabadidős programra készülve mindenképp gondoskodjunk impregnáló hatású vízálló rovarriasztóról. A rovarriasztók kiegészítőjeként rovarcsípést enyhítő gélt is kínálunk, amely az érintett területen a viszketést is csillapítja.

Mire képesek a modern rovarriasztók?

Lássa el családját a kiváló kültéri Predator Repelent rovarriasztókkal, amelyek megvédenek a szúnyogoktól, kullancsoktól, legyektől és más tolakodó rovaroktól. A szúnyogokat minden fejlődési szakaszukban képesek elpusztítani. Fújjunk a spray-ből magunk köré, magunkra és a kültérbe, majd várjunk, amíg leülepszik. Vásárlóink viszik, mint a cukrot az illatosított Predator Repelent XXL spray-t, amely már 2 éves kortól és érzékeny bőrűek számára is használható. Alkalmazzuk bőrünkre vagy ruházatra 15-20 cm távolságból, kb. 5 órán át hat. A Predator termékek természetes szilíciumokat tartalmaznak, a vízálló rovarriasztók pedig impregnálják a ruházatot, lábbelit, sátrat, hálózsákot, szúnyoghálót, függönyöket, stb. Akár 28 napon át megmaradnak a befújt felületen. Az online visszajelzések alapján kullancsirtásra is képes, sőt egy ételes táskában vendégeskedő hangyabollyal szemben is bevált, de Afirkában is jó szolgálatot tett.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest