Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Szülést követő betétek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szülést követő betétek

A szülés utáni időszak nagyon nehéz és sok változással jár egy nő életében. A határtalan szeretet és boldogság érzésén kívül az anyukák számos kihívással állnak szemben, mint például a tisztálkodást és a vérzést érintő problémák. Szerencsére kaphatóak külön a szülés utáni időszakra készült intimbetétek, melyek segítenek megteremteni a jó közérzetet.

Elsősorban a kiváló felszívóképesség és a fertőzések elleni védelem értékelendő a termékben

A szülés utáni betétek kiváló felszívóképességgel bírnak, így képesek gyorsan felszívni nagy mennyiségű folyadékot is. Ez kifejezetten fontos a szülés utáni időszakban, amikor hatalmas mennyiségű vér és testfolyadék távozik a testből. Azzal a céllal jöttek létre, hogy megóvják a nőt a különböző fertőzésektől. Antibakteriális és gombaölő tulajdonságokkal bír, így segít ellenállni a fertőzéseknek a szülés utáni időszakban.

Biztosan értékelni fogja a komfortérzetet és az egyszerű termékhasználatot

A szülés utáni betétek a komfort és az érzékeny női bőr figyelembe vételével készültek. Puha, komfortos jellegüknek és kiváló felszívódóképességüknek köszönhetően a szülés utáni időszakban is zavartalan baba-mama pillanatokat élhet át az anyuka. A speciális szülés utáni betétek különböző méretekben kaphatók, így mindenki talál megfelelőt. Ráadásul könnyen használhatók és többféle kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek. Válassza Ön is a szülés utáni betéteket és szavazzon a komfortérzetre, szavazzon a makulátlan tisztaságra!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest