Mexx, Adidas, Bruno Banani, Rimmel London és David Beckham ingyenes szállítással 9 500 Ft felett!

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-
Állatkísérlet-mentes

Fürdőgolyó

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Fürdőgolyó

Élvezze a pezsgést, színeket, illatokat és törődést természetes alapú fürdőbombákkal! Készüljön fel egy nem hétköznapi, szórakoztató és feledhetetlen fürdőélményre. Gyermekek már 3 éves kortól élvezhetik, a felnőtteknek pedig pihentető élményt nyújt. Használata egyszerű: csak dobja a fürdőbombát a forrú vízzel teli kádba, és engedje feloldódni.

Egészségesnek titulálható a fürdőbomba?

A fürdőbomba a fantasztikus fürdőélményen és finom illaton kívül mást is kínál, pl. puhítja és hidratálja a bőrt anélkül, hogy felesleges zsírréteget hagyna rajta. Teljes bizalommal használhatja az egész család! Fontos azonban, hogy szembe ne kerüljön és ne érintkezzen túlérzékeny vagy sérült bőrrel.

Adja át a gondokat a haboknak

Melyek a legnépszerűbb fürdőbombák? Az érdeklődés középpontjában a vidám, mókás fürdőélményt ígérő gyerekeknek szánt fürdőbombák állnak. Ilyet kínál pl. a Gabriella Salvete cseresznye és fekete áfonya illatban. Igencsak keresett még a világoszöld fürdőbomba, amelynek finom, nyugtató hatású gyógynövényes illata van. Egy másik pihentető pezsgős termék mangó és narancs, illetve rózsa illatot áraszt. Az I Heart Revolution ínyenc fürdőbombákkal kecsegtet, így csokoládé, rágógumi, kókusz, fánk illata szabadul fel a fürdővízből. Közkedveltek a fürdőbombákat tartalmazó ajándékszettek is.

Nocsak gyújtsa meg azt a bombát – és élvezze az otthon kényelmében megvalósult wellness élményt!

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest