Csipeszek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Csipeszek

A szemöldökcsipesz a legjobb és ezidáig verhetetlen kellék, ha az arcon megjelenő nem kívánt szőrszálakról van szó. Egy jó szemöldökcsipesszel könnyűszerrel tökéletesre formázhatjuk szemöldökünket. Minden nő és férfi szépségápolási felszerelésének kötelező eleme. A legtöbben el sem tudják képzelni nélküle a testápolást, így mindig maguknál hordják.

Beszerezhet szemöldökcsipeszt fogóval, illetve megvilágítással

A különböző márkák sok-sok szemöldökcsipeszt dobtak a piacra. A kis segédeszközt megtaláljuk más-más formában, anyagban és méretben. Egyes szemöldökcsipeszek kis tartóval vannak ellátva, ami megkönnyíti vele a munkát és kaphatóak praktikus szemöldökcsipeszek megvilágítással. Az ügyes szemöldökcsipesznek köszönhetően már egy szőrszál sem csúszik ki a kezei közül.

TOP szemöldökcsipesz a Sally Hansentől

Vásárlóink körében népszerű a Sally Hansen szemöldökcsipesz. Széles vége és fogója garantálja a pontos és egyszerű szemöldökformázást. A Sally Hansen márka egy amerikai legenda, amely ma a szőreltávolításon kívül önbarnító készítményekre, kozmetikai eszközökre és körömlakkokra összpontosít (több mint 300 árnyalatot kínál). Nézzen csak szét bátran, hogy lássa, mi mindent rendelhet még a szuper szemöldökcsipeszen kívül.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest