Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Táplálás

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Táplálás

A csecsemő etetése egyike a legfontosabb teendőknek, ugyanakkor a legszórakoztatóbb mozzanatoknak a friss szülők életében. Amikor a kis csoda az első falatra vagy a szilárd ételre szokásra készül, fontos, hogy kéznél legyenek a megfelelő eszközök, melyek ezt a kalandot megkönnyítik és vidám, gondtalan időszakot szülnek.

A cumisüvegtől a kistányéron át a praktikus adagolásig

A gyermekek etetése terén biztos hasznát veszi a cumisüvegnek, edénykéknek és más tálkáknak, pohárkáknak, valamint mosókeféknek, etetőcumiknak, színes kiskanalaknak, meleg és hideg italra szolgáló termoszoknak, stb., ám olyan dolgok is jól jönnek, mint a szilikonelőkék és kupakos adagolók tej vagy tápszer tárolására. Mindezek jelentősen megkönnyítik a gyermekek önálló étkezésének a folyamatát. Ráadásul rendkívül ellenállóak, így sokszor több gyermek is használja őket. A gyerekek étkeztetésére szolgáló termékek többnyire moshatók mosogatógépben és mikróban is.

Fedezze fel az Etetés kategóriánkat, ahol BPA-mentes termékek várják!

Az Etetés kategóriában talál 300 ml-es termoszt meleg babaétel tárolására, sportos cumisüveget szívószállal, illetve olyan cumisüveget, amely csökkenti a tej levegővel való keveredését, így segít megakadályozni a baba hasfájását, a büfizést és a gázok felhalmozódását. Biztosan tud választani a további színes bögrék vagy praktikus zsebbel ellátott szilikonos előkék közül is. Ez utóbbiak tisztítása rendkívül egyszerű, elég meleg vízben megmosni őket. A modern műanyagból készült babatermékek BPA-mentesek, így nem hordozzák magukban az egészségre gyakorolt esetleges káros hatást.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest