Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Kiegészítők

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Kiegészítők

Új családtag üdvözlésére készülnek a párjával? Esetleg babalátogatóba keres ajándékot? Egy csecsemő eljövetele különböző kiegészítőket kíván meg. Ezek mindegyike pedig a webshopunkban egy helyen beszerezhető, méghozzá remek áron.

A cumisüveg, a cumi és a játékszer a kisbaba alapfelszerelésének a része

Tekintse meg otthona nyugalmában a kínálatot, melyben modern cumisüvegek, etetőcumik, cumik, előkék, rágókák és más játékok, illetve tisztálkodási eszközök, sterilizációs eszközök, textilpelenkák, pelenkázó alátétek, nyugtató hatású krémek pelenkakiütésre, babaedények, stb. várják. Ismerkedjen meg a funkcióikkal, melyek minden esetben biztonságosak és higiénikusak. Rendelje meg gyorsan, amire szüksége van, válogatáskor pedig élvezze az izgalmas ajándékszetteket is, melyek a legkisebbeknek készültek.

Amiért a BPA-mentes műanyagjátékok előnyt élveznek

A BPA vagy biszfenol-A egy vegyi anyag, melyet egyes műanyagok és gyanták előállításához használnak és a műanyagból készült termékekből felszabadult, ami magában hordozta az egészségre gyakorolt negatív hatást, különösen a hormonháztartás tekintetében. Ezért kezdtek a gyártók BPA-mentes jelöléssel ellátott termékeket gyártani. Ez azt jelenti, hogy ezt az anyagot nem tartalmazzák és biztonságos összetevőkből készültek. A BPA-mentes termékek előállítása leginkább a gyerekeknek készült tárgyak terén terjedt el A fogyasztókat egyre jobban érdekli a biztonság, a márkák pedig próbálnak ennek eleget tenni és káros BPA nélküli termékeket kínálnak. A gyermekeknek szánt műanyagból készült kiegészítők BPA-mentes jellege segít, hogy a gyermekek lehetőleg ne érintkezzenek ezzel a vegyi anyaggal, ami nagyobb biztonságot nyújt a gyermekeknek és az egész családnak egyaránt.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest