L'Oréal Paris, Mixa vagy Garnier ajándékkal 6 000 Ft feletti vásárlás esetén

Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Szoptatókellékek

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szoptatókellékek

Az anyatej felbecsülhetetlen érték az újszülött számára és a szoptatás a legjobb módja a táplálásnak. Ha azonban tápszerrel kell etetni a babát, a cumisüveg és etetőcumi nélkülözhetetlen kelléknek bizonyul. Az etetőcumi pedig anyai mellre emlékeztet, így ideális a gyermek etetésére. A kisbaba ugyanis kényelmesen és biztonságban fogja magát érezni evés közben, az anyuka pedig nyugodt lesz, hiszen tudni fogja, hogy a kisbabáját megfeleően táplálja.

A kisbabák általában imádják az etetőcumit

A szoptatás és cumisüveges táplálás tökéletes kombinációját kereső anyukák örülni fognak a BPA-mentes szilikonos etetőcuminak. Számos előnye van, hiszen nemcsak a mellformájú kivitel, hanem a biztonságos anyagösszetétel is fontos szerepet játszik. Nem tartalmaz ugyanis vegyszereket. A speciális szelep pedig megakadályozza, hogy a gyermek pocijába kevesebb levegő kerüljön, ami azt jelenti, hogy kisebb lesz a valószínűsége a büfi és levegőfelgyülemlés okozta hasfájásnak. Az etetőcumi több méretben és különböző átfolyási sebességgel kapható, így tej és pürés ételek adagolására is alkalmas. Egyszerűen nagyszerű választás a kisbaba elégedettségéért és egészségéért.

Az etetőcumi és cumisüveg kombinálhatósága

Egy másik keresett modell az orvosilag tesztelt dinamikus etetőcumi, melyet az előzőleg kiadagolt anyatej fogyasztására terveztek. Biztosítja a szívás természetes ritmusát, így nem zavarja meg a gyermek szopó-kereső reflexét, aktívan tartja a szájizmot és a nyelvizmot, segíti a nyelés és lélegzés összhangját. Cumisüvegre helyezve kiváló módja az etetésnek, ha az anya lepihenne vagy kis időre távol kell lennie a gyermektől. Az etetőcumi cumisüveget tartalmazó ajándékszettekben is kapható. Kell ennél több?

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest