Lancaster Total Age Correction My Global Anti-Aging Routine Ajándékcsomagok Total Age Correction Anti-Aging Day Cream nappali arckrém SPF15 50 ml + 365 Skin Repair arcszérum 10 ml + Comforting Cleansing Milk arctisztító tej 100 ml + Total Age Correction Anti-Aging Eye Cream SPF15 szemkörnyékápoló krém 3 ml

Termékleírás

A Lancaster története 1964-be Monakóba vezet vissza, ahol létrehozta a vegyész Frezzati és a kereskedő Wurz. Ez a sikeres vállalkozópáros eleinte bőrápoló termékeket kínált, majd illatszerek és napozótermékek értékesítésébe kezdett. Lényegében pedig a Lancaster ez utóbbinak köszönheti nagy hírnevét.

A Lancaster napozótermékei

A Lancaster napozótermékei és napozás utáni készítményei világszerte nagy népszerűségnek örvendenek. Kiválóságuk kettős védelmi rendszerüknek, valamint a természetes összetevőinek köszönhető, A készítmények UVA- és UVB-sugarak ellen is védenek, így óvják a bőrt a napsütés káros hatásaitól, ráadásul felveszik a harcot a bőröregedéssel.

A Lancaster széles kínálata

Akár az erős napsütés elleni védelem, akár a bronzosra sült bőr, vagy netán az arcbőrünk, testünk kényeztető ápolása a cél, nálunk biztosan megtalálja a megfelelő testápoló tejet, tusfürdőt vagy CC krémet. A választott termékek pedig garantáltan örömére válnak.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 2.0

(Értékelések száma:1)

  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Olcsó, egynek megteszi, de még egyszer nem venném meg.

  • Viszonylag könnyen beszívódik és elég olcsó is volt.

  • Sajnos a szemránckrém csípte a szemem, pedig ez nálam nagyon ritkán fordul elő, mert nem vagyok allergiás típus. Az arcszérum sajnos alkoholt tartalmaz - ez a szaga alapján 100%-osan eldönthető.

PARFIMO.HU:

Kedves Vásárló,

 

köszönjük értékelését, sajnálattal vesszük tudomásul, hogy a termék nem felel meg elképzelésének. Probléma esetén legyen kedves felvenni a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@parfimo.hu e-mail címen vagy a +36 1 9555 758 telefonszámon.

Megértését köszönjük.

 

Szép napot kívánunk! a Parfimo.hu csapata

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest