Vásároljon HUGO BOSS Boss Alive termékeket 15 900 Ft felett, és tegyen szert ingyenes szállításra!

Essie Expressie Word On The Street Collection Gyorsan száradó körömlakk nőknek 10 ml Változat 485 Word On The Street

kék

          
Készleten   |  (ID: 141443)
3 220 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Ismerje meg a körömlakkokat, amelyeket a professzionális körömszalonok, a lelkes amatőrök, de a celebek is egyaránt megkedveltek. Az Essie egy játékos amerikai körömápoló-márka, amely az ön pipereasztalán is biztosan jól mutat.

Essie Weingarten története

A márka alapítója Essie Weingartan 1981-ben 12 nem konvencionális körömlakkárnyalattal indult Las Vegasba, hogy megpróbálja növelni a nők önbizalmát egy tökéletes manikűrrel. Célját sikerült elérnie, így a Blanc, a Bordeaux és a Baby's Breath máig közkedvelt árnyalatok. Fodrászától 1989-ben maga II. Erzsébet az Essie Ballet Slippers körömlakkot kérte. A trendi Bikini So Teeny 2013 óta az eladások élén szerepel. A márka később az egész világon elterjedt, csakúgy, mint a párhuzamos körömerősítés is, ami az Essie termékekkel már egy hét alatt megvalósítható.

Essie: a következő körömlakkstílus

Az Essie kínálatában találunk megszokott árnyalatokat és géllak hatású termékeket egyaránt. A különleges árnyalatok érdekes hangzású neveket viselnek, mint pl. az Essie Rocky Rose, a Bahama Mama vagy az Amethyst Noir. Bármelyiket is választja, egy biztos, mindig trendi lesz!

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként