Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Kiszerelés
-

Dudlitartók

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Dudlitartók

A cumi sok gyermek számára nélkülözhetetlen kellék. Megnyugtatja a babát, segíti az elalvást, de az elvesztése vagy bepiszkolódása nagy problémát szülhet. Itt jön képbe a cumitartó, ami nagyszerű megoldás. Segít, hogy a cumi mindig kéznél legyen és készen álljon varázslatos munkájára.

A baba ügyes kis társa és divatkiegészítő egyben

A modern cumitartók praktikus fogantyúval vannak ellátva, így a termék könnyen felakasztható a babakocsira, az autóülésre vagy a nadrágszíjra. Elsősorban azonban higiénikusan tartják a cumit, ami a baba szempontjából roppant fontos. A kínálatunkban található cumitartó biztonságos anyagból készül és BPA-mentes, így a szülőknek nem kell aggódniuk, hogy a műanyag rossz hatással lesz a baba egészségére. Könnyen tisztítható és ez a kisgyerekes szülőknek igazán jó hír. Ráadásul már újszülöttkortól használható. A szép cumitartó babalátogató esetén is jó ajándékválasztás.

A cumitartó megfelelő, kíméletes karbantartása

A praktikus cumitartó a szeretet és a védelem jelképe, amit mindig meg akarunk adni a babának. Ne habozzon, szerezze be, hogy meglegyen a lelki békéje a napi cumizás során. Ne feledje azonban, hogy a cumitartó nem tisztítható mosogatógépben, sem sterilizálóban, és nem szabad kifőzni sem. Egyszerű, kíméletes tisztításra van szükség, hogy sokáig és megbízhatóan szolgáljon a családnak.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest