Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka
Ár
-
Terméktípus
Kiszerelés
-

Dudlik

TOP TERMÉKEK

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Dudlik

Ha a gyermeke nyugtalan, a cumi szinte kisebb csodaként segíthet visszakapni a nyugalmát. Míg a történelem során anyagokból összeállított csomókat, zsebkendőket vagy éppen egy falat kenyeret használtak erre a célra, a mai apróságoknak komfortos megoldások tömkelege áll a rendelkezésére.

Csak megbízható és biztonságos babakellékeket kínálunk

Íme számos modern szilikonos cumi, melyekből válogathat, és amelyekkel elbűvölheti kis hercegnőjét vagy hősét. A lényeg azonban, hogy a kínálatunkban található cumik mindig a gyermek fejlődését szolgálják, és jó hatással vannak az állkapcsára és a fogaira. Jó minőségű anyagokból készültek, biztonságosak a gyermekek fogai és fogínye számára. Segítségükkel a gyermek nemcsak stílusos lesz, hanem szép mosolyra is számíthat. A használatot követően elég a cumit tiszta vízzel leöblíteni vagy a sterilizálóba helyezni, és már indulhat is a következő kaland. A cumihoz speciális cumitartót, praktikus csipeszes szalagot és más babakelléket is beszerezhet, ráadásul ajándékszettbe rendezve is megtalálja őket.

Cumi – átkozott átverés vagy mentőmellény?

A cumi emberemlékezet óta imádott és gyűlölt babakelléknek számít. Egyes szülők átkozott átverésnek tartják, mások mentőmellénynek tekintik. A cumi egyszerűen kontroverz témának számít, ugyanis minden szülőnek meg van róla a maga véleménye. A cumiellenzők azt állítják, függőséget okoz, eldeformálja az állkapcsot és rossz hatással van a gyermek fogaira. Ráadásul gyakran elveszik és senkinek nincs kedve keresgélni. Más szülők viszont nem tudnak nélküle létezni, hiszen azonnali megnyugvást ad a babának, így nekik is. Szerencsére a cumi csak egy bizonyos időszakban sláger. Sok gyermek pedig maga is képes leszokni a cumizásról, amikor már másra terelődik a figyelme. Minden gyermek más és minden családnak el kell tudnia dönteni, hogy az ő gyermekének mi a legjobb.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest