Ziaja Goat´s Milk Ajándékcsomagok nőknek Krémes tusoló szappan 500 ml + testápoló tej 400 ml + nappali arcápoló 50 ml + kézkrém 50 ml

          
Készleten   |  (ID: 85233)
1 010 Ft

Termékleírás

A Ziaja egy lengyel gyógyszertári és szépségápolási termékeket kínáló márka, amely 1989-ben alakult meg két orvos, Aleksander és Zenon Ziaja jóvoltából. Céljuk az volt, hogy vásárlóiknak természetes összetételű minőségi bőrápoló kozmetikumokat, illetve gyógyszertári tapasztalattal bíró kiszolgálást kínáljanak. A kozmetikumok elindítását a durva tengerparti éghajlat inspirálta. A márka jelenleg nemcsak arc- és testápoló termékeket kínál, de hajápoló és intim higiéniára alkalmas termékeket is forgalmaz. A Ziaja zászlóshajója az olívaolajat tartalmazó krém, amely mind a mai napig világszerte nagy népszerűségnek örvend.

Ziaja: Természetes összetevőkön alapuló minőségi szépségápolási termékek

A Ziaja kínálatából minden családtag tud választani, ugyanis külön nőknek, férfiaknak és gyerekeknek szánt termékvonalak is elérhetőek. A kozmetikumok között minden bőrtípusra találunk megfelelőt, és számos bőrproblémára nyújtanak megoldást. Mégis melyek azok a termékek, amelyekből a vásárlók nem engednek? A legnépszerűbbek az olívaolajat, kakaóvajat és kecsketejet tartalmazó termékvonalak.

Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok: