Thalgo Shot Mask Thirst Quenching Hidratáló fátyolmaszk nőknek 20 ml

          
Készleten 1-3 db   |  (ID: 118012)
2 800 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

Tökéletes szimbiózisban a természettel születettek meg több évvel ezelőtt a francia Thalgo tengeri kozmetikumok. A márka a lehető leghatékonyabb természeti forrásokon alapuló termékeket kínálja. De miért éppen az óceán? André Bouclet gyógyszerész doktor 1964-ben tengeri algákra szakosodott laboratóriumot hozott létre. Innen a natúr kozmetikumok már csak egy lépésre voltak.

Thalgo: Kozmetikumok az óceánból

A Thalgo elkötelezte magát a tengerek biodiverzitása és gazdagsága mellett. A tengeri algákat felelősségteljesen gyűjti be, és tevékenysége után minimális ökológiai nyomot hagy. Ezt pedig azzal képes elérni, hogy termékei csomagolásához olyan anyagokat választ, amelyek minimális hatással vannak a környezetre.

A természetes szépség fokozásáért

A Thalgo készítmények hozzájárulnak a természetes szépséghez. Nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, parabéneket, ásványi olajokat, genetikailag módosított alapanyagokat, és nem tesztelik őket állatokon. Az összetvők származása és minősége szigorúan ellenőrzött. Mielőtt egy termék bevezetésre kerülne, teszteket végeznek rajta. Jelenleg a Thalgo tengeri kozmetikumok a világ számos országában kaphatók. Válogathatunk a krémek, szérumok, testradírok, testápoló tejek és egyéb luxuskivitelű natúr kozmetikumok birodalmából.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest