Szett Szempillaspirál Maybelline The Colossal 100% Black + Szempillaspirál Maybelline The Colossal Mascara 2x szempillaspirál 10,7 ml Változat Extra Black + szempillaspirál 4,5 ml Változat Black

Termékleírás

A Maybelline New York megalapítása 1915-be nyúlik vissza és egy New York-i vegyész, Thomas Lyle Williams nevéhez fűződik. Észrevette, hogy testvére szempilláit vazelin és szénpor keverékével feketére festi. Így jött létre a Maybell Laboratories, és az így készített szempillaspirálokat postai úton értékesítette. A Maybelline a lány nevéből, Mabel és a vazelin szóból tevődött össze. Ezek voltak a kezdetek. Manapság az ilyen házi kozmetikai praktikák megmosolyogtatóak, de száz éve még a sminktermékek gyerekcipőben jártak.

A Maybelline rövidesen bemutatta az elsőnek számító szempillaspirálját, majd 1971-ben világforradalmat robbantott ki a jól ismert rózsaszín-zöld csomagolású Great Lash Mascara szempillaspiráljával, ahogyan azt máig ismerjük. Attól kezdve egyike a legtöbbet eladott szépségápolási termékeknek világviszonylatban, valamint a hírességek és sminkművészek által leginkább kedvelt sminktermékeknek.

Ma a Maybelline New York a L’Oréal csoport tagja és piacvezető márka a sminktermékek kategóriájában, amely több mint 100 piacon van jelen. Teljeskörűen kínál sminktermékeket, valamint piacra dobott egy parfümöt is.

A fejlett technológiák és a legújabb trendek ismerete New York energiájával ötvözve lehetővé teszik, hogy a Maybelline New York innovatív és elérhető, könnyen használható sminktermékeket ajánljon minden nő számára.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest