Szűrők beállítása
Nem
Kategória
Márka Termékcsalád
Ár
-
Kiszerelés
-

Szakállkák

Paraméterek pontosítása
Kategória módosítása
Rendezési szempont:
Rendezés:
Rendezés:

A termékválasztékról Szakállkák

Üdvözöljük a professzionális előkék világában, ahol a gyermekek étkezése stílusosan zajlik! A nagyanyáink idejében használt, régi anyagokból összevarrt előkéktől valóban sok idő telt el. Fő rendeltetésük viszont nem változotott: minden gyermekkori kaland elválaszthatatlan részét képezi, melyben ételek és felnőttek is részt vesznek. Az előke rengeteg időt és energiát takarít meg, ami a bepiszkolt ruha tisztítását és mosását illeti.

A legkisebbek nélkülözhetetlen és rendkívül praktikus kelléke

Az előke szépen megtartja az evés közben kicsorduló nyálacskát és mindent, ami kiesik a gyermekek szájából evés közben, így a ruhájukat is óvja. Ezenkívül kevesebb ételmaradék landol a földön, a széken vagy éppen a gyermek hajában. Vannak előkék, melyek már születéstől használhatók, mások négyhónapos kortól ajánlottak. Bármelyik típust is választja, az előkék megbízható segítőtársak lesznek etetés és a ruha megóvása terén. Jelenlétüknek köszönhetően minden figyelmét a gyermekének szentelheti, hogy lássa a mókás arckifejezéseit, amikor egy-egy új ételt próbál ki.

A textil- és szilikonelőkének is megvannak az előnyei

Először nézzük meg közelebbről a pamutból készült, mosható nyáladzó előkéket. Manapság kaphatóak ilyen kis kedves, elegáns, nyakba köthető kendők, melyeknek jó a felszívóképességük és védik a ruhát a kitisztíthatatlan foltoktól. Az anyaguk puha, kellemes tapintású és vonzó színes minták jellemzik. Minden használat után egyszerűen kimosható és kivasalható. Egy biztos, a textilelőke ne hiányozzon a baba felszereléséből.

Most pedig néhány szó az új szilikonelőkékről, melyek a ruha védelmén kívül egyéb érdekes funkciókat is kínálnak: biztonságos szilikonból készülnek BPA nélkül, így nem kell aggódnia, hogy rossz hatással lenne a kicsikéje egészségére. Előnyös, hogy állítható a pántja, illetve zseniális zsebes kialakítása van, így az ételmaradék benne landol, nem máshol, mikor a kicsi szájából kiesik egy-egy falat. Ami a legjobb, hogy meleg vízzel vagy akár a mosogatógépben is tisztítható. Ne várjon sokáig, a gyermeke imádni fogja és az evés csupa móka és kacagás lesz vele, Ön pedig örülhet, hogy mindez tisztábban és kisebb rendetlenség közepette történik, mint azelőtt.

Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest