Sergio Tacchini Donna Eau de Toilette nőknek 30 ml

          
Készleten   |  (ID: 3518)
2 460 Ft
Kézbesítés:

Termékleírás

A Sergio Tacchini márka az olasz Novara városában 1938-ban napvilágot látott híres divattervezőről kapta a nevét. A tehetséges művész nem csupán a divatvilágot tette gazdagabbá remekműveivel, de a teniszpályán is remekelt. Már 17 évesen professzionális teniszező volt és olasz bajnoki címmel büszkélkedhetett. Öt alkalommal győzött egyéniben és négy alkalommal a Davis-kupa páros versenyén. Mivel nemcsak a tenisz állt hozzá közel, teniszruhákat is tervezett. Egyedi stílus és színvilág jellemezte őket. Később más sportolóknak és szabadidőruhákat is tervezett.

Sergio Tacchini illatok

A tehetséges divattervező nem állt meg a divatnál, a parfümvilágba is belecsöppent. Az első Sergio Tacchini illat 1987-ben jelent meg Sergio Tacchini Homme néven. Az illatkompozíciót fás akkordok és frissítő citrusillatok jellemezték. Női változata egy évvel később hódította meg a világot.

Próbálja ki a Sergio Tacchini mámorító illatait Ön is

Borítsa testét például a Sergio Tacchini Precious Purple női Eau de Toilette illatba(2008), amely frissességével tarol. A férfiaknak az elegáns fás Sergio Tacchini Uomo Eau de Toilette ajánlott.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés 5.0

(Értékelések száma:1)

  • 100 % ajánlja
  • 1x recenzí uživatelů

Vélemények 1x

Vásárlói vélemény - Arukereso.hu

Tökéletes volt minden.

Visszajelzés hozzáadása és segítsen másoknak a választásban.

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest