Real Techniques Nectar Pop Glazed Daze Face Set Ajándékcsomagok Soft Sculpting Brush RT 070 sminkecset 1 db + Strippling Brush RT 071 sminkecset 1 db + Brightening Concealer Brush RT 072 sminkecset 1 db + hajcsat 2 db

Termékleírás

A márka sikere mögött a szakma legelhivatottabbjainak tapasztalata áll. A Real Techniques Samantha Chapman és Nicole Chapman sminkmesterek műhelyéből került ki. A két hölgy szakmai tapasztalatai igazán figyelemre méltóak. Kiemelkedő a MAC és a Chanel együttműködésük.

Real Techniques: professzionális eredményt hozó ecsetek

Ha sminkelésről van szó, nem csupán az a fontos, hogy milyen sminktermékeket használunk, de az is, hogy hogyan és mivel visszük fel őket. A Real Techniques jó minőségű sminkecseteket dobott a piacra. A Real Techniques sminkecsetek high-tech anyagok, speciális formák és kézimunka együttesével jöttek létre. Ezek az aspektusok lehetővé teszik a professzionális sminkeredményt. A Real Techniques sminkecsetek jó minőségű műszálas sörtékből állnak, amelyek professzionális sminkeredményt hoznak, legyen szó a szemről vagy az arcról. A kínálatból nem hiányzik a púderecset és az alapozó sem.

Fedezze fel

Loading…
Értékelés

Még senki nem értékelte
Írjon véleményt elsőként

Önnek válogattuk


Szállítás:
Fizetés:
Tanúsítványok:
Made with by PragueBest